Citycon kehittää jatkuvasti digitaalisia mainospaikkoja kauppakeskuksissa.

Clear Channelin yli kuudellakymmenellä info-mainosscreenellä tavoitat kymmenen Citycon kauppakeskuksen yli miljoona kävijää viikoittain. Mainosnäytöt sijaitsevat kauppakeskuksen vilkkaimmilla sijainneilla ja parhailla paikoilla ja toimivat myös kauppakeskuksen opastustarkoitukseen jolloin ne huomataan takuuvarmasti. Lisää kampanjasi tehoa!

Koskikeskuksen keskusaukion digitaalinen jättiscreen tavoittaa kaikki kauppakeskuskävijät. Koskikeskuksen Hatanpään valtatien puolella sijaitseva ulkonäyttö palvelee yhden Tampereen vilkkaimman päätien varrella ja on myös omiaan kohdentamaan viestiä Koskikeskuksessa asioiville kuluttajille.

Iso Omenan keskusaukion jättiscreenillä tavoitat kauppakeskuksen vilkkaimmalla paikalla ja otat tilan haltuun.

Oletko kiinnostunut paikallisesta kampanjasta vai haluatko olla osana suurempaa verkostoa? Ota yhteyttä - ideoidaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Voit yhdistää kampanjaasi myös muita mainospintoja, kuten esimerkiksi ulkobanderolleja tai hissiteippauksia.

Ota yhteyttä:

Niina Känkänen
Media Sales Consultant
Puh. +358 50 532 8939
niina.kankanen (at) citycon.com

Uusi Citycon Screen Media kauppakeskuksissa

Citycon on lisäämässä yhdessä Esa Digitalin kanssa isojen digitaalisten taulujen määrää kauppakeskuksissa. Myös uudet taulut sijaitsevat erinomaisilla paikoilla tavoittaen kuluttajat tehokkaasti.

Uusia screenejä käytetään entistä enemmän myös kauppakeskusten tunnelman luomiseen, joten mainokset erottuvat sisällöstä erinomaisesti.

Citycon Screen Median uusia screenejä on jo käytössä Espoon Isossa Omenassa, Vantaan Myyrmannissa ja Tikkurissa, Lahden Triossa, Lappeenrannan IsoKristiinassa, Porin IsoKarhussa ja Jyväskylän Forumissa. Tutustu screeneihin tarkemmin oheisen videon kautta.

Ota yhteyttä

Esa Digital Oy
Ilmarisentie 7, 15200 Lahti

Sauli Sievänen
Puh: 040 583 6337
sauli.sievanen (at) media.fi

Juha Salonen
Puh. 0400 134 177
juha.salonen (at) media.fi

Marja-Terttu Rikberg
Puh: 050 374 2777
marja-terttu.rikberg (at) media.fi

Valpuri Hämäläinen
Puh: 0400 133 958
valpuri.hamalainen (at) media.fi