Valtakunnallisesti, alueellisesti, paikallisesti

CityconMedia yhdistää pääkaupunkiseudulta Pohjois-Suomeen toimivien Citycon – kauppakeskusten promootiopaikat, mainostaulut, digitaalisen mainonnan, äänimainonnan, ulkomainospaikat, erikoismainospaikat ja bannerimainonnan helposti hyödynnettäväksi markkinointikanavaksi. Voit ostaa promootiopaikan, mediakuuluvuutta ja medianäkyvyyttä valtakunnallisesti, alueellisesti tai paikallisesti ja voit paketoida useamman median käyttöösi samalle ajanjaksolle.

CityconMedian varauskalenterin kautta voit vuokrata käytävämyyntipaikan juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset, yhdestä tai useammasta kauppakeskuksesta.

CityconMedia johdattaa sinut vilkkaiden asiakasvirtojen äärelle. Mikäli haluat käytävämyyntipaikan, lyhytaikaisen liiketilan (Pop up store), medianäkyvyyttä kauppakeskuksissa ja/tai apua mainoskampanjan suunnitteluun olethan yhteydessä!


Kaikilla aisteilla

Kuluttajien aktivointi ja tavoittaminen lähellä ostopäätöstä on entistä tärkeämpää alati pirstaloituvassa mediaympäristössä. Perinteinen media pystyy parhaimmillaan herättämään tuntemuksia samanaikaisesti kahdessa aistissa.

CityconMedialla tavoitat kaikki aistit samalla kertaa. CityconMedian avulla pystyt antamaan impulsseja kuluttajille, jotka ovat jo valmiiksi tuotteiden ja palvelujen äärellä, luontevasti ostomielellä. Asiakkaat kohtaavat tuotteesi ja viestisi juuri sellaisena kuin sinä haluat. Kuluttajan läheisyyteen pääseminen ja asiakkaiden aktivointi, välittömän palautteen saaminen, lisämyynnin vahvistaminen, niihin ei perinteinen media samanaikaisesti pysty.

CityconMedialla täydennät ja muistutat perinteisissä medioissa toteuttamaasi kampanjaa.

  näkö kuulo haju maku tunto
Printtimedia  
TV  
Radio  
Mobiili- ja verkkomediat  
CityconMedia