Erikoismainospaikat – yllätä asiakas

Kauppakeskuksessa asiakas voi tavoittaa viestisi yllätyksellisessäkin paikassa. Hisseissä, liukuportaissa, kävelyrappusissa, pysäköintitiloissa, asiakasovilla, saniteettitiloissa.. ja myöskin kauppakeskuksen ilmatilasta kuluttajan katse etsii uusia, mielenkiintoisia asioita.

CityconMedian erikoismainospaikoista löydät tuotteellesi ja viestillesi uuden ja huomiota herättävän paikan. Ota yhteyttä - ideoidaan yhdessä sinulle sopiva erikoiskampanja.

Ota yhteyttä:

Clear Channel Suomi Oy
PL 550, 00531 Helsinki
Puh. 0207 312 010
sales (at) clearchannel.fi

SPOT Vision mediasäiliöt ja erikoismainospaikat

Spot-mainostila tarjoaa Sinulle selkeän, tehokkaan näkyvyyden siellä, missä ihmiset ovat. Kohdennettu mainonta kustannustehokkaasti on kultaakin arvokkaampaa markkinointia yritykselle kuin yritykselle.

SPOT Vision mediasäiliöiden toiminta pohjaa printtimainontaan innovatiivisissa, kauniisti muotoilluissa, monipuolisissa mediajätesäiliöissä. Ne näkyvät ostoskeskuksissa ja tavoittavat päivittäin uskomattomia määriä potentiaalisia asiakkaitasi.

Mediasäiliönäkyvyyteen voit näppärästi yhdistää myös muita erikoismainospaikkoja, kuten esim. hissi- ja lattiateippauksia.


Ks. parkkihallien bannerimainostamismahdollisuuksista Ulko- ja sisäseinäpaikat –osiosta.

Ota yhteyttä:

Spot Vision Oy
PL 23, 15101 Lahti

Marko Lingner
puh. 0400 139 292
marko (at) spotvision.fi
www.spotvision.fi