Promootiopaikat - tehokasta käytävämyyntiä kauppakeskuksissa

Kauppakeskuksessa tavoitat asiakkaasi tehokkaammin kuin missään muualla. Promootiopaikoilta tavoitat asiakkaasi henkilökohtaisesti tarjoamalla heille kokemuksia, elämyksiä ja tekemistä yhdessä brändisi kanssa. Varatessasi myyntipaikan olet siellä missä ostopäätökset tehdään.

Voit toteuttaa uuden tuotteesi lanseerauksen joko nopeana ja paikallisena täsmäiskuna tai vaikka valtakunnan laajuisena kampanjana. Valittavanasi on 20 Citycon-kauppakeskusta eri puolilla Suomea - kaikki hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu kauppakeskuksiimme ja kauppakeskusten promootiopaikkoihin varauskalenterissa.

Kauppakeskusten käytävämyyntipaikat ja päivähinnat löydät varauskalenterista. Siirry varauskalenteriin.

Vapaat liiketilat

Citycon tarjoaa kauppakeskuksissaan mahdollisuuden lyhytaikaiseen pop-up-myymälävuokraukseen. Voit vuokrata liiketilan päiväksi, viikoksi tai muutaman kuukauden ajaksi esimerkiksi uuden tuotteen lanseeraukseen tai laajentamaan asiakaspiiriäsi. Voit myös yhdistää liiketilan ja käytävämyyntipaikan toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi. Ota yhteyttä niin kartoitamme vapaana olevat liiketilamme yrityksesi käyttöön.

Marko Ryhänen
Specialty Leasing Manager
Puh. +358 207 664 520
marko.ryhanen (at) citycon.com