Erikoismainospaikat – yllätä asiakas

Kauppakeskuksessa asiakas voi tavoittaa viestisi yllätyksellisessäkin paikassa. Hisseissä, liukuportaissa, kävelyrappusissa, pysäköintitiloissa, asiakasovilla, saniteettitiloissa.. ja myöskin kauppakeskuksen ilmatilasta kuluttajan katse etsii uusia, mielenkiintoisia asioita.

CityconMedian erikoismainospaikoista löydät tuotteellesi ja viestillesi uuden ja huomiota herättävän paikan. Ota yhteyttä - ideoidaan yhdessä sinulle sopiva erikoiskampanja.

Ota yhteyttä:

Niina Känkänen
Media Sales Consultant
Puh. +358 50 532 8939
niina.kankanen (at) citycon.com

SPOT Vision mediasäiliöt ja erikoismainospaikat

Spot-mainostila tarjoaa Sinulle selkeän, tehokkaan näkyvyyden siellä, missä ihmiset ovat. Kohdennettu mainonta kustannustehokkaasti on kultaakin arvokkaampaa markkinointia yritykselle kuin yritykselle.

SPOT Vision mediasäiliöiden toiminta pohjaa printtimainontaan innovatiivisissa, kauniisti muotoilluissa, monipuolisissa mediajätesäiliöissä. Ne näkyvät ostoskeskuksissa ja tavoittavat päivittäin uskomattomia määriä potentiaalisia asiakkaitasi.

Mediasäiliönäkyvyyteen voit näppärästi yhdistää myös muita erikoismainospaikkoja, kuten esim. hissi- ja lattiateippauksia.


Ks. parkkihallien bannerimainostamismahdollisuuksista Ulko- ja sisäseinäpaikat –osiosta.

Ota yhteyttä:

Spot Vision Oy
PL 23, 15101 Lahti

Marko Lingner
puh. 0400 139 292
marko (at) spotvision.fi
www.spotvision.fi